Vergaderlocatie

Door de unieke ligging en het karakteristieke interieur is het Dordts Patriciërshuis een bijzondere locatie voor vergaderingen en presentaties. Lees op deze pagina meer over de mogelijkheden van deze vergaderlocatie.

bijzondere vergaderlocatie

Meerdere inspirerende vergaderlocaties

Het Dordts Patriciërshuis beschikt over 7 vergaderruimtes. Zo vindt u altijd een inspirerende vergaderlocatie die past bij uw wensen. Via de onderstaande links kunt u de capaciteit per ruimte bekijken. Daarnaast zijn deze in 3D bekijken!

Zolder   44 (plenair)   Bekijk ruimte in 3D
Directiekantoor   6   Bekijk ruimte in 3D
Maaskamer   16   Bekijk ruimte in 3D
Kamer rivierzijde   6   Bekijk ruimte in 3D
Voorkamer links   6   Bekijk ruimte in 3D
Voorkamer rechts   4   Bekijk ruimte in 3D
Zomerkeuken   6   Bekijk ruimte in 3D

Op zolder is een groot TV-scherm beschikbaar. Ook het directiekantoor beschikt over een TV-scherm. Dit is de enige ruimte die beschikt over airco en een pantry. In de andere vergaderruimtes is een beamer met scherm beschikbaar en een bord met viltstiften. Om uw vergadering voor deelnemers zo inspirerend en efficiënt mogelijk te kunnen laten verlopen beschikken alle kamers over gratis wifi.

Vergaderen aan het water

Wist u dat u in het Dordt Patriciërshuis vergadert aan het water? Het museum is namelijk gelegen aan het drukst bevaren drierivierenpunt van Europa waar de Merwede, Noord en Oude Maas samenkomen. De ronde Maaskamer wordt gezien als één van de meest bijzondere vergaderlocaties aan het water in Nederland. Ook in de twee stijlkamers aan de voorzijde van het pand kunt u vergaderen aan het water. Deze bieden namelijk uitzicht op de sfeervolle Wolwevershaven met haar historische binnenvaartschepen.

vergaderen aan het water

Vergader in een museum – een bijzondere locatie

Wilt u uw collega’s verrassen met een vergadering op een bijzondere locatie? Uit de zeer positieve reviews kunt u opmaken dat onze vergaderruimtes een onvergetelijke ervaring bieden! De vergadering kan desgewenst worden afgesloten met een korte rondleiding door het huismuseum zodat u deze dag in een totaal andere sfeer dan op kantoor doorbrengt.

bijzondere vergaderlocatie

Verder wordt het vergaderen in het Dordts Patriciërshuis als volgt omschreven:

-Enthousiaste en vriendelijke gastheren/-vrouwen

-Ontvangst is ook mogelijk in vloeiend Engels, wat als erg prettig wordt ervaren

-Een bijzondere vergaderlocatie met historie

-Heerlijk om in een andere omgeving nieuwe ideeën te realiseren

Ontdek hier al onze reviews.

Het boeken van de vergaderlocatie

Alleen het directiekantoor is permanent beschikbaar om als vergaderlocatie te boeken. Alle overige ruimtes zijn alleen beschikbaar buiten openingstijden van het museum (deze zijn woensdag t/m zondag tussen 13.00 en 17.00 uur). U kunt de vergaderlocatie boeken via het blok dat rechts bovenaan is weergegeven.

Voor vragen over tarieven, beschikbaarheid en eventuele speciale wensen zijn wij bereikbaar op verhuur@dordtspatriciershuis.nl

Huur een ruimte

Het historisch decor van het Dordts Patriciërshuis is zeer gewild voor vergaderingen, events, fotoshoots en bruiloften.