Vergaderlocatie

Vergaderingen, besprekingen, meetings. Onze agenda’s staan er bol van. Zit u ook regelmatig opgesloten in grijze kamers of inspiratieloze zalen? Dat kan voortaan anders! Door de unieke ligging en het karakteristieke interieur is het Dordts Patriciërshuis een bijzondere vergaderlocatie. De grootste blikvanger is de Maaskamer, die ook wel het “oval office” van de lage landen wordt genoemd. Deze kamer biedt een prachtig uitzicht op het drukst bevaren drierivierenpunt van Europa. Hier werden in de tijd van Napoleon, die hier overigens in 1811 voorbij is gevaren, al zakelijke knopen doorgehakt.

bijzondere vergaderlocatie

Meerdere inspirerende vergaderlocaties

Naast de Maaskamer beschikken wij over 6 andere vergaderruimtes. Zo vindt u altijd een inspirerende vergaderlocatie die past bij uw wensen. Hieronder kunt u de capaciteit per ruimte bekijken. Via de link zijn deze ook in 3D bekijken!

Zolder   44 (plenair)   Bekijk ruimte in 3D
Directiekantoor   6   Bekijk ruimte in 3D
Maaskamer   16   Bekijk ruimte in 3D
Kamer rivierzijde   6   Bekijk ruimte in 3D
Voorkamer links   6   Bekijk ruimte in 3D
Voorkamer rechts   4   Bekijk ruimte in 3D
Zomerkeuken   6   Bekijk ruimte in 3D

Op zolder is een groot TV-scherm beschikbaar. Ook het directiekantoor beschikt over een TV-scherm. Dit is de enige ruimte die beschikt over airco en een pantry. In de andere vergaderruimtes is een beamer met scherm beschikbaar en een bord met viltstiften. Om uw vergadering voor deelnemers zo inspirerend en efficiënt mogelijk te kunnen laten verlopen beschikken alle kamers over gratis wifi.

Vergaderen aan het water

Wist u dat u in het Dordt Patriciërshuis vergadert aan het water? Het museum is namelijk gelegen aan het drukst bevaren drierivierenpunt van Europa waar de Merwede, Noord en Oude Maas samenkomen. De ronde Maaskamer wordt gezien als één van de meest bijzondere vergaderlocaties aan het water in Nederland. Ook in de twee stijlkamers aan de voorzijde van het pand kunt u vergaderen aan het water. Deze bieden namelijk uitzicht op de sfeervolle Wolwevershaven met haar historische binnenvaartschepen.

vergaderen aan het water

Vergader in een museum – een bijzondere vergaderlocatie

Wilt u uw collega’s verrassen met een vergadering op een bijzondere locatie? Uit de zeer positieve reviews kunt u opmaken dat onze vergaderruimtes een onvergetelijke ervaring bieden! De vergadering kan desgewenst worden afgesloten met een korte rondleiding door het huismuseum zodat u deze dag in een totaal andere sfeer dan op kantoor doorbrengt.

bijzondere vergaderlocatie

Verder wordt het vergaderen in het Dordts Patriciërshuis als volgt omschreven:

-Enthousiaste en vriendelijke gastheren/-vrouwen

-Ontvangst is ook mogelijk in vloeiend Engels, wat als erg prettig wordt ervaren

-Een bijzondere vergaderlocatie met historie

-Heerlijk om in een andere omgeving nieuwe ideeën te realiseren

Ontdek hier al onze reviews.

Het boeken van de vergaderlocatie

Alleen het directiekantoor is permanent beschikbaar om als vergaderlocatie te boeken via de mail. Alle overige ruimtes zijn alleen beschikbaar buiten openingstijden van het museum (deze zijn woensdag t/m zondag tussen 13.00 en 17.00 uur).

Een rondleiding door het museum voorafgaand aan de vergadering of tussen de vergadering door is
altijd mogelijk.

Voor vragen over tarieven, beschikbaarheid en eventuele speciale wensen zijn wij bereikbaar op verhuur@dordtspatriciershuis.nl

Huur een ruimte

Het historisch decor van het Dordts Patriciërshuis is zeer gewild voor vergaderingen, events, fotoshoots en bruiloften.