Plan uw trip

Toegangsprijzen

Museumkaart en Icom-kaart gratis
Dordtpas en Rotterdampas gratis
Volwassenen € 12,50
Kinderen van 13 tot 18 jaar € 5,-
Kinderen tot en met 12 jaar gratis

Het museum kan uitsluitend PIN-betalingen accepteren.

Openingstijden

Woensdag tot en met zondag van 13:00 tot 17:00 uur.
LET OP: Op Koningsdag, Tweede Paasdag, Hemelvaartsdag, Tweede Pinksterdag, Eerste- en Tweede Kerstdag en Nieuwjaarsdag is het museum gesloten.

Bezoekvoorwaarden

De vrijwilligers van Het Dordts Patriciërshuis ontvangen u alsof u bij de bewoners op bezoek komt. U mag in alle vertrekken vrij rondlopen; in ruil hiervoor vragen wij u om bij de entree uw jas aan de kapstok te hangen. Uw tas kan worden opgeborgen in een afsluitbaar kluisje.

Vanwege het monumentale karakter van het pand is het museum helaas niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Huisdieren kunnen helaas niet worden toegelaten. Klik hier voor de huisregels.

Bereikbaarheid

Eigen vervoer

Voor de deur van het museum is er (betaalde) parkeergelegenheid. Wij raden u echter aan om uw auto te parkeren in parkeergarage Riedijkshaven aan de Noorderstraat 37. Dit is de goedkoopste en dichtstbijzijnde garage.

Route berekenen via Google Maps

Trein

Reist u per trein? Het Dordts Patriciërshuis is uitstekend aan te lopen vanaf Station Dordrecht. De wandeling door het prachtige centrum alleen al maakt uw trip naar het Dordts Patriciërshuis meer dan waard.

Looproute vanaf Station Dordrecht

Bus

Stap in Buslijn 10 (Centrum) uit aan bushalte Dordrecht Groothoofd en het Dordts Patriciërshuis is te vinden op slechts 3 minuten loopafstand.

Busroute vanaf Station Dordrecht

Izi Audiotour

Download eenvoudig de app (Apple Appstore / Google Playstore) en maak tijdens uw bezoek gebruik van de Izi Audiotour van het Dordts Patriciërshuis: