Private Dining

Stijlvol dineren aan een rijk gedecoreerde tafel in een exclusieve ambiance! Dat is mogelijk aan de hand van private dining in de Maaskamer, die een prachtig uitzicht biedt op het drierivierenpunt waar de Merwede, Noord en Oude Maas samenkomen. Deze ronde kamer wordt gesierd door een kroonluchter, passend bij de rijkelijk met strikken en bloemslingers gedecoreerde wanden en de kroonlijst langs het plafond. Dit maakt het een prachtige locatie voor private dining.

Versierselen die heel typerend zijn voor stijlkamers aan het eind van de 18 de eeuw, en zó verfijnd, dat de Maaskamer bijna on-Nederlands aandoet. Wie de langsvarende schepen op even vergeet, waant zich in Versailles. Wie wil hier níet eens dineren, vergaderen of foto’s laten maken?

private dining dordrecht

Het Dordts Patriciërshuis is reeds diverse malen gastheer geweest voor de bestuurswissel van een Lions-en Rotaryclub. Daarnaast hebben reeds diverse echtparen hun huwelijksjubileum gevierd in
de Maaskamer. Verder is de maaskamer een zeer geliefde locatie voor de private dining.

Een rondleiding door het museum voorafgaand aan de private dining of tussen de gangen door is
altijd mogelijk.

wat is private dining

Private dining in Dordrecht

Een bezoek aan het Dordts Patriciërshuis laat zich uitstekend combineren met een bezichtiging van andere mooie plekken in de oudste stad van Holland, die meer dan duizend monumenten telt. Wandel langs de historische havens, bezoek een museum en rust even uit op een terras. Dordrecht kent diverse organisaties die leerzame stadswandelingen verzorgen. Als u de stad liever op eigen houtje verkent, raden wij u aan de app Dordrecht 5D te downloaden op uw telefoon.

private dining

Verhuur mogelijkheden private dining

Voor vragen over tarieven, beschikbaarheid en eventuele speciale wensen zijn wij bereikbaar op verhuur@dordtspatriciershuis.nl Wij werken samen met diverse gerenommeerde koks en
cateraars en maken graag een offerte op maat voor u. Ervaar een onvergetelijke private dining in Dordrecht.

private dining

Wat is private dining?

Private dining staat voor het privé dineren bij een zelf gekozen locatie. Het Dordts Patriciërshuis is de ideale locatie voor private dining dankzij de sfeer van het museum. Daarnaast geniet je gedurende het diner van uitzicht op de rivieren.

Waarom private dining?

Private dining resulteert in een onvergetelijke ervaring. Het dineren met vrienden, zakelijke relaties of familie zorgt altijd voor een unieke herinnering.

Huur een ruimte

Het historisch decor van het Dordts Patriciërshuis is zeer gewild voor vergaderingen, events, fotoshoots en bruiloften.