Private Dining

Wilt u privé dineren in een prachtige 18e/19e-eeuwse ruimte? Dan is ons private dining aanbod ideaal voor een onvergetelijke ervaring. Zo stellen we meerdere ruimtes beschikbaar om besloten te dineren waardoor u altijd de meeste geschikte plaats vind voor uw gelegenheid.

private dining

Ons private dining aanbod

De prachtige maaskamer in het Dordts Patriciërshuis is beschikbaar voor private dining. Zo heeft deze locatie ook uitzicht op het drierivierenpunt de Merwede, Noord en Oude Maas voor een prachtig zicht tijdens het diner.

Wat is private dining?

Bent u nog niet bekend met jet besloten diner? Graag lichten we toe wat dit precies inhoudt. U kan namelijk met een zelf geselecteerde groep besloten dineren. Zo kan het diner verzorgd worden voor uw geselecteerde groep. Dit aanbod is volledig op maat, zodat het zo goed mogelijk past bij uw wensen. Zo kunnen wij ook speciale wensen voor u verzorgen. Dit maakt het een ideale activiteit voor het dineren met vrienden, familie, naasten of zakelijke relaties.

wat is private dining

Private dining in Dordrecht

Wat maakt privé dineren in Dordrecht speciaal? Naast het dineren in een 18e/19e-eeuwse ruimte kunt u genieten van deze prachtige oude stad. Zo kunt u vooraf of na het diner genieten van vele oude pakhuizen en monumenten in de havenstad.

private dining

Verhuur mogelijkheden

Alleen het directiekantoor is permanent beschikbaar. Alle overige ruimtes zijn alleen beschikbaar buiten openingstijden van het museum (deze zijn woensdag t/m zondag tussen 13.00 en 17.00 uur).

Voor vragen over tarieven, beschikbaarheid en eventuele speciale wensen zijn wij bereikbaar op verhuur@dordtspatriciershuis.nl

private dining

Huur een ruimte

Het historisch decor van het Dordts Patriciërshuis is zeer gewild voor vergaderingen, events, fotoshoots en bruiloften.