Verhuur

Vergaderingen, besprekingen, meetings. Onze agenda’s staan er bol van. Zit u geregeld opgesloten in grijze kamers of inspiratieloze zalen? Dat kan voortaan anders! Het Dordts Patriciërshuis is een ideale plek om uw zakelijke bijeenkomsten te organiseren. Neem de proef op de som en laat u inspireren door de bedrijvigheid op het water.

Bekijk hier de ruimtes. Achter de ruimtes is maximale capaciteit vermeld:

Zolder   44 (plenair)   Bekijk ruimte in 3D
Directiekantoor   6   Bekijk ruimte in 3D
Maaskamer   16   Bekijk ruimte in 3D
Kamer rivierzijde   6   Bekijk ruimte in 3D
Voorkamer links   6   Bekijk ruimte in 3D
Voorkamer rechts   4   Bekijk ruimte in 3D
Zomerkeuken   6   Bekijk ruimte in 3D

Voor vragen over tarieven, beschikbaarheid en eventuele speciale wensen zijn wij bereikbaar op verhuur@dordtspatriciershuis.nl

Het directiekantoor is permanent beschikbaar. Dit is de enige ruimte die beschikt over airco en een pantry. In de andere ruimtes is een beamer met scherm beschikbaar en een bord met viltstiften.

Alle overige ruimtes zijn alleen beschikbaar buiten openingstijden van het museum (deze zijn woensdag t/m zondag tussen 13.00 en 17.00 uur).

Interesse? Graag zien we uw wens tegemoet via verhuur@dordtspatriciershuis.nl

Over het Dordts Patriciërshuis

In ons museum in Dordrecht ontdek je hoe welgestelde burgers leefden aan het einde van de 18e eeuw. De stijlkamers op de begane grond zijn ingericht in de stijl van Lodewijk XVI. De blikvanger van het museum is de ronde Maaskamer met uitzicht op het drukste drie-rivierenpunt van Europa.

In de sfeervolle kelder vinden vaak exposities van hedendaagse kunst plaats. In deze ruimte met haar historische balken en unieke doorkijkjes worden ook twee historische films vertoond, zodat geïnteresseerden in onze vaderlandse geschiedenis ook aan hun trekken komen.

Zoals valt terug te lezen in de vele positieve google reviews biedt ons museum in Dordrecht een “one stop shop” voor een leuke en leerzame middag waarbij ook iets te beleven valt voor uw (klein)kinderen! Terwijl u geniet van een gratis kopje koffie of thee vertellen onze gepassioneerde vrijwilligers u graag meer over dit bijzondere pand, dat tot voor kort nog als woonhuis in gebruik was.

Buiten openingstijden van het museum kunt u ook bij ons terecht voor trouwfoto’s, fotoshoots, vergaderingen en private dining.

Huur een ruimte

Het historisch decor van het Dordts Patriciërshuis is zeer gewild voor vergaderingen, events, fotoshoots en bruiloften.    *Verplicht