Nieuwsbrief

AANMELDEN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Het Dordts Patriciërshuis verstuurt één maal per half jaar een digitale nieuwsbrief waarmee wij u graag op de hoogte houden van alle tentoonstellingen en activiteiten. Aanmelden kan door op hieronder uw gegevens in te vullen.

  ARCHIEF

  14 okt 2022 – Online Magazine NR. 10
  Open Nieuwsbrief

  03 jun 2022 – Online Magazine NR. 9
  Open Nieuwsbrief

  04 jun 2021 – Online Magazine NR. 8
  Open Nieuwsbrief

  03 jun 2019 – Online Magazine NR. 7
  Open Nieuwsbrief

  13 dec 2018 – Online Magazine NR. 6
  Open Nieuwsbrief

  30 mrt 2018 – Online Magazine NR. 5
  Open Nieuwsbrief

  27 okt 2017 – Online Magazine NR. 4
  Open Nieuwsbrief

  24 mrt 2017 – Online Magazine NR. 3
  Open Nieuwsbrief

  28 nov 2016 – Online Magazine NR. 2
  Open Nieuwsbrief

  22 jul 2016 – Online Magazine NR. 1
  Open Nieuwsbrief

  Over het Dordts Patriciërshuis

  In ons museum in Dordrecht ontdek je hoe welgestelde burgers leefden aan het einde van de 18e eeuw. De stijlkamers op de begane grond zijn ingericht in de stijl van Lodewijk XVI. De blikvanger van het museum is de ronde Maaskamer met uitzicht op het drukste drie-rivierenpunt van Europa.

  In de sfeervolle kelder vinden vaak exposities van hedendaagse kunst plaats. In deze ruimte met haar historische balken en unieke doorkijkjes worden ook twee historische films vertoond, zodat geïnteresseerden in onze vaderlandse geschiedenis ook aan hun trekken komen.

  Zoals valt terug te lezen in de vele positieve google reviews biedt ons museum in Dordrecht een “one stop shop” voor een leuke en leerzame middag waarbij ook iets te beleven valt voor uw (klein)kinderen! Terwijl u geniet van een gratis kopje koffie of thee vertellen onze gepassioneerde vrijwilligers u graag meer over dit bijzondere pand, dat tot voor kort nog als woonhuis in gebruik was.

  Buiten openingstijden van het museum kunt u ook bij ons terecht voor trouwfoto’s, fotoshoots, vergaderingen en private dining.