Fotoshoot locaties

Het Dordts Patriciërshuis is een unieke fotoshoot locatie en geschikt voor iedere gelegenheid. Bekijk onderstaand diverse fotoshoots, die eerder plaatsvonden binnen ons museum.

fotoshoot locaties
Fotoshoot locaties 1
fotoshoot locaties
Fotoshoot locaties 2
fotoshoot locaties
Fotoshoot locaties 3
fotoshoot locaties
Fotoshoot locaties 4

Bent u op zoek naar geschikte fotoshoot locaties? Doe dan de virtuele tour door ons pand en raak onder de indruk van de veelzijdige ruimtes! De ronde Maaskamer heeft een prachtige lichtinval die zorgt voor bijzondere foto’s in het 18 de eeuwse interieur. De zolder en de dienstbodekamers hebben een huiselijk karakter en het keldercomplex heeft een meer industriële uitstraling. De stijlkamers aan de voorzijde van het pand doen hun naam eer aan en bieden een sfeervol doorkijkje naar de
historische haven.

Binnen fotoshoot locaties – eerdere projecten

Het Dordts Patriciérshuis wordt steeds bekender als binnen fotoshoot locatie vanwege de vele mogelijkheden die het pand biedt. Ook is het huis al diverse keren gebruikt voor TV-opnames.

De afgelopen jaren hebben we vele gerenommeerde artiesten, acteurs en fotografen mogen verwelkomen, waaronder rapper Ronnie Flex. Onderstaand zie je eerdere projecten van hen in het museum als fotoshoot locatie.

Fotoshoot locaties voor iedere gelegenheid

Ons museum is toegankelijk voor iedere vorm van fotografie. De onderwerpen van eerdere fotoshoots variëren van oude kunst tot moderne projecten.

Voor vragen over foto’s, tarieven, beschikbaarheid en eventuele speciale wensen zijn wij bereikbaar op verhuur@dordtspatriciershuis.nl

Een rondleiding door het museum voorafgaand aan de private dining of tussen de gangen door is
altijd mogelijk.

Volg ons op Instagram

Waar binnen fotograferen?

Het Dordts Patriciërshuis is de ideale locatie voor onder andere binnen fotoshoots. Zo hebben vele fotografen met verschillende doeleinden prachtige foto’s gemaakt binnen het museum. Rapper Ronnie Flex heeft bijvoorbeeld voor zijn project ook foto’s gemaakt in ons museum.

Waar kan je mooie foto’s maken?

Het Dordts Patriciërshuis is een van de meest geliefde binnen fotoshoot locaties in Nederland. Door de vele kamers en verschillende grootte ramen ontstaan er vele prachtige lichtinvallen, waardoor altijd de perfecte achtergrond voor foto’s kan worden gevonden.

Het Dordts Patriciërshuis heeft als historische en veelzijdige locatie al talloze projecten van diverse aard en achtergrond verwelkomd voor unieke fotoshoots. Deze projecten omvatten een breed scala aan creatieve disciplines en sectoren, waaronder:

1. Muzikale Talenten: Rappers en muzikanten hebben de prachtige stijlkamers van het Dordts Patriciërshuis gebruikt als achtergrond voor artistieke en krachtige fotoshoots die hun persoonlijke stijl en muzikale identiteit weerspiegelen.

2. Televisieprogramma’s: Verscheidene tv-programma’s hebben de historische ambiance van het museum gebruikt voor opnames en fotoshoots om de kijkervaring te verrijken en een extra laag van schoonheid en verfijning toe te voegen.

3. Kunstenaars: Kunstenaars uit diverse disciplines, zoals beeldhouwers en schilders, hebben de unieke esthetiek van het Dordts Patriciërshuis benut om hun kunstwerken en creatieve visies op een inspirerende manier vast te leggen.

4. Modemerken: Toonaangevende modemerken hebben in de stijlkamers van het museum verbluffende fotoshoots gehouden om hun collecties te presenteren en de tijdloze elegantie van hun ontwerpen te benadrukken.

5. Filmproducties: Het museum heeft gediend als een decor voor films en videoproducties, waarbij de prachtige architectuur en het historische karakter bijdragen aan de visuele rijkdom van de verhalen.

6. Cosplay: Liefhebbers van cosplay hebben de diverse kamers van het Dordts Patriciërshuis gebruikt om hun favoriete personages tot leven te brengen, waarbij ze de veelzijdigheid van de locatie benutten voor authentieke en creatieve fotoshoots.

7. Magazines: Vooraanstaande magazines hebben de unieke setting van het museum erkend en gebruikt voor mode-editorials en creatieve fotoseries die een beroep doen op de verfijnde esthetiek van hun lezerspubliek.

Dankzij deze diverse projecten is het Dordts Patriciërshuis uitgegroeid tot een geliefde locatie voor fotoshoots in allerlei branches en sectoren. Of je nu een modeontwerper, muzikant, kunstenaar, filmmaker, of vertegenwoordiger bent van welke branche dan ook, er zijn altijd mogelijkheden om de unieke pracht van deze historische locatie te benutten voor jouw creatieve visie en projecten.

Hoe lang duurt een gemiddelde fotoshoot?

Een gemiddelde fotoshoot kan variëren in duur, afhankelijk van verschillende factoren zoals het type fotoshoot, het aantal locaties, het aantal kledingwissels, en de specifieke behoeften van het project. Er zijn fotoshoots die slechts een uur duren, terwijl andere enkele uren in beslag kunnen nemen.

Bij het Dordts Patriciërshuis begrijpen we dat elke fotoshoot uniek is, en we zijn flexibel en meegaand als het gaat om het plannen van de duur van de fotoshoot. We werken niet strikt met vaste tijden, omdat we willen zorgen dat je voldoende tijd hebt om je foto’s naar wens te kunnen maken.

Bij het Dordts Patriciërshuis willen we dat je fotoshoot een aangename en bevredigende ervaring is, en we zijn toegewijd om je te helpen de perfecte beelden vast te leggen. We moedigen open communicatie en samenwerking aan, zodat we aan al je wensen kunnen voldoen en ervoor kunnen zorgen dat je fotoshoot een succes wordt.

Unieke binnen locatie fotoshoot

Het Dordts Patriciërshuis is niet zomaar een locatie voor een binnen locatie fotoshoot; het is een plek doordrenkt van historie en elegantie die buitengewone mogelijkheden biedt voor het vastleggen van betoverende beelden. Hier zijn enkele redenen waarom het Dordts Patriciërshuis de ultieme keuze is voor een unieke binnen locatie fotoshoot:

1. Diverse Veelzijdige Stijlkamers voor Binnen Locatie Fotoshoots:

Bij het Dordts Patriciërshuis vind je een schat aan diverse stijlkamers, elk met een eigen unieke uitstraling en ambiance. Dit maakt het de perfecte plek voor een binnen locatie fotoshoot, omdat je de sfeer kunt kiezen die het beste past bij het gewenste resultaat. Of je nu houdt van de klassieke grandeur van de balzaal, de intieme charme van een boudoir, of de majestueuze uitstraling van de eetkamer, er is altijd een kamer die aan je visie voldoet.

2. Uitstekende Lichtinval:

Licht is van cruciaal belang voor een geslaagde binnen locatie fotoshoot, en het Dordts Patriciërshuis biedt een overvloed aan natuurlijk licht dat door grote ramen stroomt. Dit zorgt voor een stralende en heldere omgeving, ideaal voor het creëren van adembenemende foto’s. Het licht accentueert de historische details en de verfijnde inrichting van de kamers, waardoor de foto’s een extra dimensie van schoonheid krijgen.

3. Drierivierenpunt:

Een extra troef van het Dordts Patriciërshuis is de locatie aan het Drierivierenpunt, waar de Merwede, de Oude Maas en de Noord samenkomen. Dit pittoreske uitzicht biedt een geweldige kans voor unieke en adembenemende foto’s, zowel binnen als buiten. De mogelijkheid om dit prachtige natuurlijke decor in je binnen locatie fotoshoot op te nemen, voegt een vleugje schoonheid en diversiteit toe aan je beeldverhaal.

4. Perfecte Foto voor Ieder:

Of je nu een bruidsfotograaf bent die op zoek is naar de ideale plek voor trouwfoto’s, een modefotograaf die een elegante achtergrond nodig heeft, of een kunstenaar die op zoek is naar inspiratie, het Dordts Patriciërshuis biedt een scala aan mogelijkheden voor binnen locatie fotoshoots. Met diverse kamers, lichtomstandigheden en achtergronden is er voor ieder wat wils. Je kunt de sfeer creëren die past bij je creatieve visie en stijl.

Kortom, het Dordts Patriciërshuis is een unieke en betoverende binnen locatie voor fotoshoots. De veelzijdige stijlkamers, uitstekende lichtinval en de mogelijkheid om het prachtige uitzicht op het Drierivierenpunt op te nemen, maken deze historische locatie tot een droomplek voor fotografen en kunstenaars om onvergetelijke beelden te creëren.

Huur een ruimte

Het historisch decor van het Dordts Patriciërshuis is zeer gewild voor vergaderingen, events, fotoshoots en bruiloften.    *Verplicht