Bijzondere Trouwfoto’s

Het huwelijk is een van de mooiste momenten van het leven. Dit moment wil je natuurlijk op beeld vastleggen met bijzondere trouwfoto’s. Wist je dat ons museum een van de meest geliefde trouwfoto locaties is?

Zo zijn er ontzettend veel mogelijkheden voor prachtige trouwfoto’s door de uitstekende lichtinval en vele verschillende kamers. Dankzij de vele foto’s in verschillende kamers vind je hierdoor altijd de perfecte huwelijksfoto’s. Zo biedt het uitzicht op het drukst bevaren rivierenpunt van Europa, waar de de Merwede, Noord en oude Maas samenkomen, een prachtige momentopname.

bijzondere trouwfoto's
Bijzondere Trouwfoto's 1

Bijzondere trouwfoto’s in een museum

Zoekt u een sfeervol interieur voor uw huwelijksfoto’s? Dan is het Dordts Patriciërshuis zeer geschikt. U zult onder de indruk zijn van de veelzijdige ruimtes. De Maaskamer heeft een prachtige lichtinval die zorgt voor bijzondere trouwfoto’s in het 18 de eeuwse interieur. De zolder en de dienstbodekamers hebben een huiselijk karakter en het keldercomplex heeft een meer industriële uitstraling. Alle kamers zijn zeer geschikt voor bruidsreportages van spontane tot geposeerde foto’s.

Een van de meest geliefde trouwfoto locaties-Huwelijksvoltrekking

Het Dordts Patriciërshuis valt onder officiële trouwfoto locaties waar uw huwelijk kan worden ingezegend door een ambtenaar van de burgerlijke stand. Aansluitend kunt u uw trouwreceptie of -diner in één van de zalen houden. Meer hierover leest u op onze private dining pagina.

Bijzondere trouwfoto’s in het prachtige Dordrecht

Een bezoek aan het Dordts Patriciërshuis laat zich uitstekend combineren met een bezichtiging van andere mooie plekken in de oudste stad van Holland, die meer dan duizend monumenten telt. Met ons museum als decor kunt u bijzondere trouwfoto’s in Dordrecht maken.

Wilt u bijzondere trouwfoto’s?

Voor fotoshoots en trouwplechtigheden gelden maatwerk offertes. Neem hiervoor contact op via verhuur@dordtspatriciershuis.nl. Ons museum is een van de meest geliefde trouwfoto locatie’s.

In de winterperiode gaan wij met u in overleg voor een geschikt tijdslot. Vermeld alstublieft uw voorkeurstijd en telefoonnummer.

Volg ons op Linkedin

Bijzondere trouwfoto’s zijn een levenslange herinnering

Bijzondere trouwfoto’s zijn belangrijk omdat ze een levenslange herinnering zijn aan het moment dat een stel zijn liefde beloofd heeft. Trouwfoto’s zijn een tastbare herinnering aan de dag dat twee mensen voor elkaar kiezen en hun liefde voor elkaar bezegelen. Ze laten de emoties zien die zo’n belangrijk moment met zich meebrengt en vangen de magie en de liefde op die er die dag was.

Daarnaast blijven deze foto’s hun hele leven bij. Je zal ze steeds weer terug kunnen zien en herinneringen ophalen aan de dag dat je met elkaar bent getrouwd. Vaak zijn er ook verschillende aspecten van zo’n bijzondere dag die je op een foto kunt vastleggen, zoals de momenten waarop je toespraak houdt, de eerste dans, de ceremonie, of als je aansluitend aan de ceremonie samen de knopjes van je jurk vastmaakt.

Ook is het belangrijk om bijzondere trouwfoto’s te maken omdat je deze kunt gebruiken om je verhaal te vertellen aan de volgende generaties. Je kunt je foto’s aan familie en vrienden laten zien, en je kunt ze gebruiken om een album te maken dat je zoon of dochter mee krijgt als ze later gaan trouwen.


Er is ook iets heel magisch aan het maken van trouwfoto’s in een museum. De rustige, serene sfeer maakt het mogelijk om de liefde tussen jou en je partner zo goed te vangen. Er is genoeg tijd om te genieten en om foto’s te maken die echt een verhaal vertellen over jullie relatie.

Kortom, het maken van bijzondere trouwfoto’s in een museum is een unieke ervaring die je nooit zult vergeten. Het is een kans om een unieke herinnering te creëren, te genieten van een rustige omgeving en om een stukje geschiedenis vast te leggen. Zo komen trouwfoto’s in een museum amper voor, waardoor je echt een uniek gevoel zult ervaren.

Waar mooie trouwfoto’s maken?

Het Dordts Patriciërshuis is de locatie voor bijzondere trouwfoto’s. Zo is het maken van trouwfoto’s in een museum erg uniek. Dankzij de vele foto’s in verschillende kamers vind je hierdoor altijd de perfecte huwelijksfoto’s.

Wat te doen met trouwfoto’s?

Trouwfoto’s zijn ontzettend belangrijk, omdat deze het mooiste moment uit je leven vastleggen. Een bijzondere trouwfoto blijft voor altijd een mooie herinnering. Hoe gaaf zou het zijn als je jouw trouwfoto’s kunt maken in een museum?

Waar trouwfoto’s maken?

Het vastleggen van de mooiste momenten op je trouwdag is van onschatbare waarde. Het Dordts Patriciërshuis in Dordrecht biedt een decor van tijdloze elegantie en historische pracht voor het maken van bijzondere trouwfoto’s die voor altijd zullen koesteren. Dit is waarom deze locatie de perfecte setting is voor onvergetelijke trouwfoto’s:

1. Sfeervolle 18e Eeuwse Interieur:

Het Dordts Patriciërshuis is doordrenkt van de sfeer van de 18e eeuw en biedt een ongeëvenaarde setting voor trouwfoto’s. De kamers stralen historische grandeur uit met prachtige antieke meubels, rijk gedecoreerde plafonds en elegante open haarden. Elk hoekje van dit historische herenhuis ademt romantiek en verfijning, wat een authentiek gevoel van tijd en plaats toevoegt aan je trouwfoto’s.

2. Uitstekend Licht:

Het Dordts Patriciërshuis is doordrenkt met natuurlijk licht dat door grote ramen stroomt en de kamers verlicht. Dit zorgt voor een heldere en stralende ambiance die perfect is voor het vastleggen van de speciale momenten van je trouwdag. Het licht speelt met de historische elementen van de kamers, waardoor een betoverende sfeer ontstaat.

3. Veelzijdige Ruimtes:

De veelzijdige ruimtes van het Dordts Patriciërshuis bieden een scala aan mogelijkheden voor trouwfoto’s. Van intieme boudoirs tot majestueuze balzalen, er zijn talloze instellingen om uit te kiezen. Of je nu droomt van klassieke portretten, romantische momenten met je geliefde of artistieke composities, de verschillende kamers bieden diversiteit en flexibiliteit om aan al je fotografische wensen te voldoen.

4. Uitzicht over het Drierivierenpunt:

Een van de meest opmerkelijke kenmerken van het Dordts Patriciërshuis is de Maaskamer, waarvan het uitzicht over het Drierivierenpunt adembenemend is. Deze locatie biedt een prachtig panoramisch uitzicht op de samenvloeiing van de Merwede, de Oude Maas en de Noord, en vormt een pittoreske achtergrond voor trouwfoto’s die de schoonheid van de natuurlijke omgeving weerspiegelen.

5. Tijdloze Herinneringen:

Het Dordts Patriciërshuis biedt niet alleen een prachtige setting voor trouwfoto’s, maar ook een historische en romantische context die je herinneringen extra betekenisvol maakt. Je zult niet alleen foto’s hebben van je trouwdag, maar ook van een ervaring die je terugvoert naar een tijd van elegantie en grandeur.
Kortom, het Dordts Patriciërshuis in Dordrecht is de perfecte locatie voor het vastleggen van onvergetelijke trouwfoto’s in Dordrecht.

Waar binnen fotograferen?

Het Dordts Patriciërshuis in Dordrecht is een geliefde locatie voor binnen trouwfoto’s vanwege de unieke atmosfeer en de veelzijdige mogelijkheden die het biedt. Hier is een gedetailleerde beschrijving van waarom deze historische locatie ideaal is voor het vastleggen van de mooiste momenten van je trouwdag:

1. Unieke Atmosfeer:

Het Dordts Patriciërshuis ademt een unieke atmosfeer van historische grandeur en romantiek. De prachtige 18e-eeuwse inrichting, de rijke ornamenten en de antieke meubels creëren een sfeer die doordrenkt is van tijdloze elegantie. Deze unieke setting voegt een vleugje van vervlogen tijden toe aan je bijzondere trouwfoto’s, waardoor ze een betekenisvolle diepte en historische waarde krijgen.

2. Diverse Stijlkamers:

Het Dordts Patriciërshuis beschikt over diverse veelzijdige stijlkamers die een scala aan mogelijkheden bieden voor binnen bijzondere trouwfoto’s. Of je nu op zoek bent naar intieme portretten, romantische scènes met je geliefde of groepsfoto’s met familie en vrienden, er zijn kamers voor elke stijl en voorkeur. Van knusse boudoirs tot majestueuze balzalen, elke kamer biedt een unieke achtergrond voor je trouwfoto’s.

3. Uitstekende Lichtinval:

Het natuurlijke licht dat door de grote ramen van het Dordts Patriciërshuis stroomt, is perfect voor het vastleggen van heldere en stralende foto’s. Het licht speelt prachtig met de historische elementen van de kamers en creëert een betoverende sfeer die je trouwfoto’s tot leven brengt.

4. Buitenfoto’s aan de Historische Kade:

Naast de veelzijdige binnenruimtes biedt het Dordts Patriciërshuis de mogelijkheid om buiten trouwfoto’s te maken aan de historische kade. Met het schilderachtige uitzicht op het Drierivierenpunt en de charmante omgeving van Dordrecht als achtergrond, kun je ook buiten genieten van prachtige foto’s.

5. Voor Ieder de Perfecte Foto:
Dankzij de verscheidenheid aan kamers en de uitstekende lichtinval is er voor iedereen een perfecte foto te maken. Of je nu houdt van klassieke, tijdloze opnames of meer eigentijdse en creatieve composities, de diverse omgevingen van het Dordts Patriciërshuis bieden eindeloze mogelijkheden om je trouwfoto’s aan te passen aan je persoonlijke stijl.

Huur een ruimte

Het historisch decor van het Dordts Patriciërshuis is zeer gewild voor vergaderingen, events, fotoshoots en bruiloften.    *Verplicht