Bijzondere Trouwfoto’s

Het huwelijk is een van de mooiste momenten van het leven. Dit moment wil je natuurlijk op beeld vastleggen met prachtige trouwfoto’s. Ons museum is zeer geliefd voor trouwfoto locaties.

bijzondere trouwfoto's

Bijzondere trouwfoto’s

Zoekt u een sfeervol interieur voor uw huwelijksfoto’s? Dan is het Dordts Patriciërshuis zeer geschikt. U zult onder de indruk zijn van de veelzijdige ruimtes. De Maaskamer heeft een prachtige lichtinval die zorgt voor bijzondere trouwfoto’s in het 18 de eeuwse interieur. De zolder en de dienstbodekamers hebben een huiselijk karakter en het keldercomplex heeft een meer industriële uitstraling. Alle kamers zijn zeer geschikt voor bruidsreportages van spontane tot geposeerde foto’s.

Een van de meest geliefde trouwfoto locaties-Huwelijksvoltrekking

Het Dordts Patriciërshuis is een officiële trouwlocatie waar uw huwelijk kan worden ingezegend door een ambtenaar van de burgerlijke stand. Aansluitend kunt u uw trouwreceptie of -diner in één van de zalen houden. Meer hierover leest u op onze private dining pagina.

Bijzondere trouwfoto’s in het prachtige Dordrecht

Een bezoek aan het Dordts Patriciërshuis laat zich uitstekend combineren met een bezichtiging van andere mooie plekken in de oudste stad van Holland, die meer dan duizend monumenten telt. Met ons museum als decor kunt u bijzondere trouwfoto’s in Dordrecht maken.

Voor fotoshoots en trouwplechtigheden gelden maatwerk offertes. Neem hiervoor contact op via verhuur@dordtspatriciershuis.nl

Huur een ruimte

Het historisch decor van het Dordts Patriciërshuis is zeer gewild voor vergaderingen, events, fotoshoots en bruiloften.