Bijzondere Trouwfoto’s

Het huwelijk is een van de mooiste momenten van het leven. Dit moment wil je natuurlijk op beeld vastleggen met bijzondere trouwfoto’s. Wist je dat ons museum een van de meest geliefde trouwfoto locaties is?

Zo zijn er ontzettend veel mogelijkheden voor prachtige trouwfoto’s door de uitstekende lichtinval en vele verschillende kamers. Dankzij de vele foto’s in verschillende kamers vind je hierdoor altijd de perfecte huwelijksfoto’s. Zo biedt het uitzicht op het drukst bevaren rivierenpunt van Europa, waar de de Merwede, Noord en oude Maas samenkomen, een prachtige momentopname.

bijzondere trouwfoto's

Bijzondere trouwfoto’s in een museum

Zoekt u een sfeervol interieur voor uw huwelijksfoto’s? Dan is het Dordts Patriciërshuis zeer geschikt. U zult onder de indruk zijn van de veelzijdige ruimtes. De Maaskamer heeft een prachtige lichtinval die zorgt voor bijzondere trouwfoto’s in het 18 de eeuwse interieur. De zolder en de dienstbodekamers hebben een huiselijk karakter en het keldercomplex heeft een meer industriële uitstraling. Alle kamers zijn zeer geschikt voor bruidsreportages van spontane tot geposeerde foto’s.

Een van de meest geliefde trouwfoto locaties-Huwelijksvoltrekking

Het Dordts Patriciërshuis valt onder officiële trouwfoto locaties waar uw huwelijk kan worden ingezegend door een ambtenaar van de burgerlijke stand. Aansluitend kunt u uw trouwreceptie of -diner in één van de zalen houden. Meer hierover leest u op onze private dining pagina.

Bijzondere trouwfoto’s in het prachtige Dordrecht

Een bezoek aan het Dordts Patriciërshuis laat zich uitstekend combineren met een bezichtiging van andere mooie plekken in de oudste stad van Holland, die meer dan duizend monumenten telt. Met ons museum als decor kunt u bijzondere trouwfoto’s in Dordrecht maken.

Wilt u bijzondere trouwfoto’s?

Voor fotoshoots en trouwplechtigheden gelden maatwerk offertes. Neem hiervoor contact op via verhuur@dordtspatriciershuis.nl. Ons museum is een van de meest geliefde trouwfoto locatie’s

Let op:

Het Patriciërshuis is van woensdag tm zondag tussen 13.00 en 17.00 geopend als museum. Tijdens de piekuren 14.00 tot 16.00 uur ontvangen wij de meeste bezoekers en kunnen er geen shoots worden geboekt/ingepland.

Volg ons op Linkedin

Bijzondere trouwfoto’s zijn een levenslange herinnering

Bijzondere trouwfoto’s zijn belangrijk omdat ze een levenslange herinnering zijn aan het moment dat een stel zijn liefde beloofd heeft. Trouwfoto’s zijn een tastbare herinnering aan de dag dat twee mensen voor elkaar kiezen en hun liefde voor elkaar bezegelen. Ze laten de emoties zien die zo’n belangrijk moment met zich meebrengt en vangen de magie en de liefde op die er die dag was.

Daarnaast blijven deze foto’s hun hele leven bij. Je zal ze steeds weer terug kunnen zien en herinneringen ophalen aan de dag dat je met elkaar bent getrouwd. Vaak zijn er ook verschillende aspecten van zo’n bijzondere dag die je op een foto kunt vastleggen, zoals de momenten waarop je toespraak houdt, de eerste dans, de ceremonie, of als je aansluitend aan de ceremonie samen de knopjes van je jurk vastmaakt.

Ook is het belangrijk om bijzondere trouwfoto’s te maken omdat je deze kunt gebruiken om je verhaal te vertellen aan de volgende generaties. Je kunt je foto’s aan familie en vrienden laten zien, en je kunt ze gebruiken om een album te maken dat je zoon of dochter mee krijgt als ze later gaan trouwen.


Er is ook iets heel magisch aan het maken van trouwfoto’s in een museum. De rustige, serene sfeer maakt het mogelijk om de liefde tussen jou en je partner zo goed te vangen. Er is genoeg tijd om te genieten en om foto’s te maken die echt een verhaal vertellen over jullie relatie.

Kortom, het maken van bijzondere trouwfoto’s in een museum is een unieke ervaring die je nooit zult vergeten. Het is een kans om een unieke herinnering te creëren, te genieten van een rustige omgeving en om een stukje geschiedenis vast te leggen. Zo komen trouwfoto’s in een museum amper voor, waardoor je echt een uniek gevoel zult ervaren.

Waar mooie trouwfoto’s maken?

Het Dordts Patriciërshuis is de locatie voor bijzondere trouwfoto’s. Zo is het maken van trouwfoto’s in een museum erg uniek. Dankzij de vele foto’s in verschillende kamers vind je hierdoor altijd de perfecte huwelijksfoto’s.

Wat te doen met trouwfoto’s?

Trouwfoto’s zijn ontzettend belangrijk, omdat deze het mooiste moment uit je leven vastleggen. Een bijzondere trouwfoto blijft voor altijd een mooie herinnering. Hoe gaaf zou het zijn als je jouw trouwfoto’s kunt maken in een museum?

Huur een ruimte

Het historisch decor van het Dordts Patriciërshuis is zeer gewild voor vergaderingen, events, fotoshoots en bruiloften.