Unieke trouw fotoshoot locatie

Of je nu droomt van een sprookjesachtige bruiloft of een intieme ceremonie, de keuze van de trouwfoto-locatie speelt een cruciale rol in het vastleggen van onvergetelijke momenten. Voor koppels die streven naar een unieke en historische setting, biedt het Dordts Patriciershuis een betoverende omgeving voor een trouwfotoshoot.

Zo zijn er ontzettend veel mogelijkheden voor prachtige trouwfoto’s door de uitstekende lichtinval en vele verschillende kamers. Dankzij de vele foto’s in verschillende kamers vind je hierdoor altijd de perfecte huwelijksfoto’s. Zo biedt het uitzicht op het drukst bevaren rivierenpunt van Europa, waar de de Merwede, Noord en oude Maas samenkomen, een prachtige momentopname.

Waarom trouwfoto’s in een museum?

Een Historisch Decor: Stap binnen in de allure van het verleden met het Dordts Patriciershuis, een 18e-eeuws museum in Dordrecht. De prachtig bewaard gebleven kamers en weelderige interieurs dienen als een adembenemend decor voor jullie trouwfoto’s. Elk hoekje van dit historische pand ademt een unieke sfeer, perfect om de romantiek van jullie speciale dag vast te leggen.

Mooie Lichtinval door de Veelheid aan Ramen: Het Dordts Patriciershuis wordt gekenmerkt door de overvloed aan ramen die zorgen voor een natuurlijke, mooie lichtinval. Dit creëert een sfeervolle ambiance en voegt een extra dimensie toe aan jullie trouwfoto’s. De zachte schaduwen en het warme licht benadrukken de romantiek en creëren een betoverende atmosfeer voor al uw foto’s.

Wilt u bijzondere trouwfoto’s?

Voor fotoshoots en trouwplechtigheden gelden maatwerk offertes. Neem hiervoor contact op via verhuur@dordtspatriciershuis.nl. Ons museum is een van de meest geliefde trouwfoto locatie’s.

Over het Dordts Patriciërshuis

In ons museum in Dordrecht ontdek je hoe welgestelde burgers leefden aan het einde van de 18e eeuw. De stijlkamers op de begane grond zijn ingericht in de stijl van Lodewijk XVI. De blikvanger van het museum is de ronde Maaskamer met uitzicht op het drukste drie-rivierenpunt van Europa.

In de sfeervolle kelder vinden vaak exposities van hedendaagse kunst plaats. In deze ruimte met haar historische balken en unieke doorkijkjes worden ook twee historische films vertoond, zodat geïnteresseerden in onze vaderlandse geschiedenis ook aan hun trekken komen.

Zoals valt terug te lezen in de vele positieve google reviews biedt ons museum in Dordrecht een “one stop shop” voor een leuke en leerzame middag waarbij ook iets te beleven valt voor uw (klein)kinderen! Terwijl u geniet van een gratis kopje koffie of thee vertellen onze gepassioneerde vrijwilligers u graag meer over dit bijzondere pand, dat tot voor kort nog als woonhuis in gebruik was.

Buiten openingstijden van het museum kunt u ook bij ons terecht voor trouwfoto’s, fotoshoots, vergaderingen en private dining.

Huur een ruimte

Het historisch decor van het Dordts Patriciërshuis is zeer gewild voor vergaderingen, events, fotoshoots en bruiloften.    *Verplicht