Een unieke ruimte huren in Dordrecht | 18e eeuws karakter

Ontdek de veelzijdige mogelijkheden van ruimte huren in Dordrecht bij het Dordts Patriciërshuis. Met een uniek 18e-eeuws interieur en een betoverend uitzicht op het drierivierenpunt, biedt deze locatie de perfecte setting voor diverse gelegenheden. De verscheidenheid aan beschikbare ruimtes, samen met de overvloed aan ramen, creëert niet alleen een stijlvolle ambiance maar zorgt ook voor uitstekende lichtinval.

Of je nu een bruiloft, zakelijke bijeenkomst, of cultureel evenement organiseert, het Dordts Patriciërshuis geeft een vleugje historische grandeur aan elke gelegenheid.

Bekijk onze beschikbare ruimtes in Dordrecht (3D)

Naast de Maaskamer beschikken wij over 6 andere ruimtes. Zo vindt u altijd een inspirerende locatie die past bij uw wensen. Hieronder kunt u de capaciteit per ruimte bekijken. Via de link zijn deze ook in 3D bekijken! Zo heeft u het beste beeld van de ruimte die u wilt huren.

Zolder   44 (plenair)   Bekijk ruimte in 3D
Directiekantoor   6   Bekijk ruimte in 3D
Maaskamer   16   Bekijk ruimte in 3D
Kamer rivierzijde   6   Bekijk ruimte in 3D
Voorkamer links   6   Bekijk ruimte in 3D
Voorkamer rechts   4   Bekijk ruimte in 3D
Zomerkeuken   6   Bekijk ruimte in 3D

bijzondere vergaderlocatie

Op zolder is een groot TV-scherm beschikbaar. Ook het directiekantoor beschikt over een TV-scherm. Dit is de enige ruimte die beschikt over airco en een pantry. In de andere ruimtes is een beamer met scherm beschikbaar en een bord met viltstiften. Om uw evenement voor deelnemers zo inspirerend en efficiënt mogelijk te kunnen laten verlopen beschikken alle kamers over gratis wifi.

Een ruimte huren in Dordrecht aan het water

Wist u dat u in het Dordt Patriciërshuis uitzicht heeft op het drierivierenpunt? Het museum is namelijk gelegen aan het drukst bevaren drierivierenpunt van Europa waar de Merwede, Noord en Oude Maas samenkomen. De ronde Maaskamer wordt gezien als één van de meest bijzondere locaties aan het water in Nederland. Ook in de twee stijlkamers aan de voorzijde van het pand kunt u het drierivierenpunt bezichtigen. Deze bieden namelijk uitzicht op de sfeervolle Wolwevershaven met haar historische binnenvaartschepen.

ruimte huren dordrecht
Een unieke ruimte huren in Dordrecht | 18e eeuws karakter 1

bijzondere vergaderlocatie

Een ruimte huren in Dordrecht bij het Dordts Patriciërshuis wordt door voorgangers als volgt omschreven:

-Enthousiaste en vriendelijke gastheren/-vrouwen

-Ontvangst is ook mogelijk in vloeiend Engels, wat als erg prettig wordt ervaren

-Een bijzondere locatie met historie

-Heerlijk om in een andere omgeving nieuwe ideeën te realiseren

Ontdek hier al onze reviews.

Contact opnemen voor de mogelijkheden

Alleen het directiekantoor is permanent beschikbaar om als ruimte te boeken via de mail. Alle overige ruimtes zijn alleen beschikbaar buiten openingstijden van het museum (deze zijn woensdag t/m zondag tussen 13.00 en 17.00 uur).

Een rondleiding door het museum voorafgaand aan het huren van de ruimte in Dordrecht is
altijd mogelijk.

Voor vragen over tarieven, beschikbaarheid en eventuele speciale wensen zijn wij bereikbaar op verhuur@dordtspatriciershuis.nl

 

Huur een ruimte

Het historisch decor van het Dordts Patriciërshuis is zeer gewild voor vergaderingen, events, fotoshoots en bruiloften.    *Verplicht