Prachtige Foto’s in Historische Pracht

Ben je op zoek naar een achtergrond die elegantie en historische charme uitstraalt voor je volgende fotoshoot? Zoek niet verder dan het Dordts Patriciërhuis. Gelegen in het hart van Dordrecht, biedt dit elegante herenhuis een schat aan schilderachtige settings, perfect voor het vastleggen van onvergetelijke momenten.

private dining
Prachtige Foto's in Historische Pracht 1

Het Dordts Patriciërshuis | Foto’s in historische pracht

  1. Historische Pracht: Stap terug in de tijd terwijl je de prachtig bewaarde interieurs van het Dordts Patriciërhuis verkent. Van het weelderige meubilair in de stijl van Lodewijk XVI tot de verfijnde details van het periode decor, elke hoek vertelt een verhaal van een vervlogen tijdperk. Of je nu een fotoshoot met een vintage uitstraling plant of gewoon een vleugje oude wereld elegantie aan je beelden wilt toevoegen, deze historische locatie biedt een prachtige achtergrond.
  2. Veelzijdige Ruimtes: Of je nu een moderedactie, verlovingsshoot of familieportretsessie plant, het Dordts Patriciërhuis biedt een verscheidenheid aan veelzijdige ruimtes om aan je behoeften te voldoen. Van de grootsheid van de Maaskamer met zijn panoramisch uitzicht op de rivier tot de intieme charme van de statige kamers, je vindt de perfecte setting om je visie tot leven te brengen.
  3. Natuurlijk Licht: Met zijn grote ramen en ruime interieurs wordt het Dordts Patriciërhuis badend in natuurlijk licht, waardoor een zachte en flatterende sfeer voor fotografie ontstaat. Of je nu de zachte gloed van het ochtendlicht verkiest of de gouden tinten van de zonsondergang, je vindt tal van mogelijkheden om prachtige beelden vast te leggen gedurende de dag.
  4. Professionele Ondersteuning: Ons toegewijde team zet zich in om ervoor te zorgen dat je fotoshoot-ervaring niets minder dan uitzonderlijk is. Van het assisteren bij logistiek en setdesign tot het bieden van toegang tot aanvullende voorzieningen, we staan klaar om je creatieve visie tot leven te brengen.
  5. Tijdloze Schoonheid: Met zijn tijdloze architectuur en verfijnde esthetiek biedt het Dordts Patriciërhuis een achtergrond die trends en grillen overstijgt. Of je nu een eigentijdse modeshoot of een klassieke portretsessie schiet, de tijdloze schoonheid van deze historische locatie zorgt ervoor dat je beelden de tand des tijds doorstaan.

Over het Dordts Patriciërshuis

Vooraanzicht
Maaskamer
In ons museum in Dordrecht ontdek je hoe welgestelde burgers leefden aan het einde van de 18e eeuw. De stijlkamers op de begane grond zijn ingericht in de stijl van Lodewijk XVI. De blikvanger van het museum is de ronde Maaskamer met uitzicht op het drukste drie-rivierenpunt van Europa.

In de sfeervolle kelder vinden vaak exposities van hedendaagse kunst plaats. In deze ruimte met haar historische balken en unieke doorkijkjes worden ook twee historische films vertoond, zodat geïnteresseerden in onze vaderlandse geschiedenis ook aan hun trekken komen.

Zoals valt terug te lezen in de vele positieve google reviews biedt ons museum in Dordrecht een “one stop shop” voor een leuke en leerzame middag waarbij ook iets te beleven valt voor uw (klein)kinderen! Terwijl u geniet van een gratis kopje koffie of thee vertellen onze gepassioneerde vrijwilligers u graag meer over dit bijzondere pand, dat tot voor kort nog als woonhuis in gebruik was.

Buiten openingstijden van het museum kunt u ook bij ons terecht voor trouwfoto’s, fotoshoots, vergaderingen en private dining.