Een Magische Setting: Het Dordts Patriciërhuis als Perfecte Achtergrond voor Jouw Fotoshoot

Op zoek naar een unieke en betoverende locatie voor je volgende fotoshoot? Het Dordts Patriciërhuis biedt een sfeervolle en historische setting die je beelden tot leven brengt en een vleugje elegantie toevoegt aan elke foto.

private dining
Een Magische Setting: Het Dordts Patriciërhuis als Perfecte Achtergrond voor Jouw Fotoshoot 1

Perfecte fotoshoot achtergrond

  1. Schilderachtige Details: Van de prachtige gevel tot de weelderig ingerichte kamers, het Dordts Patriciërhuis zit vol met schilderachtige details die een unieke achtergrond vormen voor je fotoshoot. Of je nu op zoek bent naar een romantische setting voor een verlovingsshoot of een stijlvolle omgeving voor een modecampagne, deze historische locatie biedt tal van mogelijkheden om je creativiteit tot uiting te brengen.
  2. Historische Pracht: Als een van de best bewaarde herenhuizen in Dordrecht ademt het Dordts Patriciërhuis geschiedenis en grandeur. Met zijn imposante architectuur en elegante interieurs biedt het huis een authentieke en onvergetelijke achtergrond voor elke fotoshoot.
  3. Veelzijdige Ruimtes: Of je nu kiest voor de majestueuze Maaskamer met uitzicht op de rivier of de intieme charme van de stijlkamers, het Dordts Patriciërhuis biedt een scala aan veelzijdige ruimtes die kunnen worden aangepast aan jouw specifieke behoeften en voorkeuren.
  4. Professionele Service: Ons toegewijde team staat klaar om je te helpen bij elke stap van het proces, van het plannen van de fotoshoot tot het vastleggen van de perfecte shot. Met hun expertise en aandacht voor detail zorgen ze ervoor dat je fotoshoot soepel verloopt en dat je verbluffende resultaten behaalt.
  5. Betoverende Atmosfeer: Of je nu een bruidsfotoshoot plant of een editorial voor een modetijdschrift, het Dordts Patriciërhuis biedt een betoverende en inspirerende setting die je foto’s naar een hoger niveau tilt. Laat je creativiteit de vrije loop en creëer tijdloze en adembenemende beelden in deze magische omgeving.

Over het Dordts Patriciërshuis

Vooraanzicht
Maaskamer
In ons museum in Dordrecht ontdek je hoe welgestelde burgers leefden aan het einde van de 18e eeuw. De stijlkamers op de begane grond zijn ingericht in de stijl van Lodewijk XVI. De blikvanger van het museum is de ronde Maaskamer met uitzicht op het drukste drie-rivierenpunt van Europa.

In de sfeervolle kelder vinden vaak exposities van hedendaagse kunst plaats. In deze ruimte met haar historische balken en unieke doorkijkjes worden ook twee historische films vertoond, zodat geïnteresseerden in onze vaderlandse geschiedenis ook aan hun trekken komen.

Zoals valt terug te lezen in de vele positieve google reviews biedt ons museum in Dordrecht een “one stop shop” voor een leuke en leerzame middag waarbij ook iets te beleven valt voor uw (klein)kinderen! Terwijl u geniet van een gratis kopje koffie of thee vertellen onze gepassioneerde vrijwilligers u graag meer over dit bijzondere pand, dat tot voor kort nog als woonhuis in gebruik was.

Buiten openingstijden van het museum kunt u ook bij ons terecht voor trouwfoto’s, fotoshoots, vergaderingen en private dining.