Trouwfoto’s

Het huwelijk is een van de mooiste momenten van het leven. Dit moment wil je natuurlijk op beeld vastleggen met prachtige trouwfoto’s op een bijzondere locatie. Het Dordts Patriciërshuis is dankzij het 18e/19e-eeuwse interieur een unieke locatie voor de beste huwelijks foto’s.

trouwfoto's

Bijzondere trouwfoto’s

Zoekt u een sfeervol interieur voor uw huwelijksfoto’s? Dan is het Dordts Patriciërshuis zeer geschikt. U zult onder de indruk zijn van de veelzijdige ruimtes. De Maaskamer heeft een prachtige lichtinval wat zorgt voor bijzondere trouwfoto’s in het 18e/19e-eeuwse interieur. De zolder en de dienstbodekamers zijn huiselijk en het keldercomplex heeft een meer industriële uitstraling. Alle kamers zijn zeer geschikt voor bruidsreportages van spontane tot geposeerde foto’s.

Het Dordts Patriciërshuis is een officiële trouwlocatie waar uw huwelijk kan worden ingezegend door een ambtenaar van de burgerlijke stand. Aansluitend kunt u uw trouwreceptie of -diner in één van de zalen houden. Meer hierover leest u op onze private dining pagina.

Trouwfoto’s in het prachtige Dordrecht

Met het karakter van de oude stad Dordrecht heeft u een prachtig decor voor de huwelijksfoto’s. De ouden havenstad met 18e/19e-eeuwse kenmerken is dan ook terug te zien in de stijl van foto’s. Het Dordts Patriciërshuis is een van de weinige locaties die dit aan kan bieden.

De mogelijkheden

De stijlvolle kamers en de authentieke zolder lenen zich uitstekend voor het maken van uw bruidsfoto’s. In de ronde Maaskamer kunt u desgewenst uw huwelijk laten voltrekken door een ambtenaar van de Burgerlijke stand.

Voor fotoshoots en trouwplechtigheden gelden maatwerk offertes. Neem hiervoor contact op via verhuur@dordtspatriciershuis.nl

Huur een ruimte

Het historisch decor van het Dordts Patriciërshuis is zeer gewild voor vergaderingen, events, fotoshoots en bruiloften.